Cychefs | Recipes | Cookery Books

Συμμετοχή του συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου στον Ημιτελικό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού του “W.A.C.S.”

Συμμετοχή του συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου στον Ημιτελικό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού του “W.A.C.S.”

No Comments

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συμμετοχή μας στους ημιτελικούς του παγκόσμιου διαγωνισμού GLOBAL CHEFS CHALLENGE, GLOBAL PASTRY CHEFS CHALLENGE, HB YOUNG CHEFS CHALLENGE που διοργανώνεται από τον WACS (World Association of Chefs Societies).
Ο διαγωνισμός αυτός θα λάβει χώρα από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου 2013, στο Μιλάνο, στα πλαίσια της έκθεσης “HOST FIERAMILANO” για τον τομέα της Νοτίου Ευρώπης. Οι νικητές των ημιτελικών θα προκριθούν στον τελικό του παγκόσμιου διαγωνισμόυ, που θα πραγματοποιηθεί στο παγκόσμιο συνέδριο του WACS το 2014 στη Νορβηγία.
Η Κύπρος και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, συμμετέχουν ενεργά με την Kυπριακή αποστολή που θα μας εκπροσωπήσει. Οι διαγωνιζόμενοι είναι οι νικητές του Παγκύπριου διαγωνισμού μαγειρικής που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της έκθεσης “Γαστρονομία” τον Μάρτιο του 2012.

  • Στον διαγωνισμό GLOBAL CHEFS CHALLENGE θα μας εκπροσωπήσει ο chef Σταύρος Χατζηκυριάκος.

01Ο Σταύρος κατάγεται από την Λεμεσό. Νεαρός, ταλαντούχος με πολλές διακρίσεις, όπως, χρυσό μετάλλιο στους παγκόσμιους αγώνες μαγειρικής και χρυσό μεταλλίο στους πανευρωπαικούς αγώνες euro skills. Ειναι ενεργό Μέλος της εθνικής ομάδας μαγειρικής Κύπρου και εργάζεται στο ξενοδοχειο Four Seasons στην Λεμεσό.

  • Στον διαγωνισμό GLOBAL PASTRY CHEFS CHALLENGE θα μας εκπροσωπήσει ο Pastry chef Μιχάλης Μαυρομουστακης.

02

Ο Μιχάλης κατάγεται από τη Λεμεσό, και εργάζεται στο ξενοδοχείο Le Meridien spa & resort στην Λεμεσό. Ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας μαγειρικής με πολλές διακρίσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Στον διαγωνισμό HB YOUNG CHEFS CHALLENGE ο νεαρός chef Christos-Νoel Bassil.

03

 

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος chef, κατάγεται απo την Λάρνακα και εργάζεται στο ξενοδοχείο “Le Meridien spa & resort” στην Λεμεσό. Είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας νέων μαγειρικής και πρόεδρος του νεουδριθέντος “Young chefs club” του συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου.

Οι διαγωνιζόμενοι θα συνοδεύονται από τον ανώτερο διευθυντή των εθνικών μας ομάδων μαγειρικής Γιώργο Δαμιανού και τον national team manager Παναγιώτη Χαραλάμπους. Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου θα μεταβούν επίσης μαζι με την αποστολη.

Η κυπριακή συμμετοχή ελπίζει στην πρόκριση στον παγκόσμιο διαγωνισμό.
Αξιότιμοι κύριοι, είναι μία σημαντική στιγμή για την Κύπρο και την κυπριακή γαστρονομία και ελπίζουμε ότι θα σταθείτε δίπλα μας και στην προσπάθειά μας αυτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: Undefined array key "post_type" in /home/u616560269/domains/cychefs.com/public_html/wp-content/themes/talisa/inc/frontend-form.php on line 254

Warning: Undefined array key "post_id" in /home/u616560269/domains/cychefs.com/public_html/wp-content/themes/talisa/inc/frontend-form.php on line 258

1 2 3 4 5