Cychefs | Recipes | Cookery Books

Σαρακοστιανο Φιλανθρωπικο Γευμα 2008

Σαρακοστιανο Φιλανθρωπικο Γευμα 2008

No Comments

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου πραγματοποίησε  με μεγάλη επιτυχία το 10ο Φιλανθρωπικό Σαρακοστιανό γεύμα. Το γεύμα έλαβε χώρα στο αθλητικό κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, Ο διαχειριστής του χώρου εστίασης κύριος Μιχάλης Χατζήκυριάκος, πρόσφερε αφιλοκερδώς πέρα του χώρου και το δωρεάν σέρβις.

Η εκδήλωση ήταν εξολοκλήρου αφιερωμένη στο εκλιπόντα συνάδελφο και φίλο του Αντώνη, του Γιώργου αλλά και ολόκληρης της «οικογένειας» του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, το Γιαννάκη Κουρρά!

Ομάδα Αρχιμαγείρων του Συνδέσμου ανάλαβαν να βρουν τους προμηθευτές – χορηγούς, τον χώρο,  και να μαγειρέψουν με μεγάλη αγάπη τα εδέσματα, που απόλαυσαν πέραν των διακοσίων καλεσμένων.

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου Γιαννάκης Αγαπίου και ο Αντιπρόεδρος  Γιώργος Κυπριανού παραδίδουν πλακέτα στη Γυναίκα του Γιαννάκη Κουρρά, κυρία Νίκη Κουρρά σε ένδειξη συνεχής μνήμης και εκτίμησης, του φίλου και συναδέλφου Γιαννάκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: Undefined array key "post_type" in /home/u616560269/domains/cychefs.com/public_html/wp-content/themes/talisa/inc/frontend-form.php on line 254

Warning: Undefined array key "post_id" in /home/u616560269/domains/cychefs.com/public_html/wp-content/themes/talisa/inc/frontend-form.php on line 258

1 2 3 4 5