Βιβλία Μαγειρικής & Υγιεινής Διατροφής


Αρχική - Ενημερωτικό Υλικό - Βιβλία Μαγειρικής & Υγιεινής Διατροφής
Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

∆ιατροΣεφ


"∆ιατροΣεφ", ένα σημαντικό βιβλίο για την υγιεινή διατροφή, φτιαγμένο με πολλή αγάπη και μεράκι από τον έμπειρο Σεφ και Εκπαιδευτικό Γιώργο Κυπριανού, και την Κλινική ∆ιαιτολόγο Νικολέττα Ντορζή.

Ένα νέο απαραίτητο βιβλίο που δίνει έμφαση στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Το βιβλίο "∆ιατροΣεφ" βραβεύτηκε το 2016 ως το καλύτερο gourmand βιβλίο υγιεινής διατροφής και μαγείρικης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Προσφέρει πρακτικές γνώσεις για τη φροντίδα και τη βελτίωση της υγείας μας, Μέσω επιστημονικής έρευνας και μέσω δοκιμασμένων συνταγών, και απευθύνεται σε όλους και στον καθένα μας ξεχωριστά.

Η έκδοση "∆ιατροΣεφ" θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα εμπλουτίζεται με νέες ενότητες συμβουλευτικού, ενημερωτικού και ακαδημαϊκού περιεχομένου, καθώς και με νέες συνταγές φτιαγμένες με όλα τα μυστικά της υγιεινής διατροφής.

Αγαπητοί αναγνώστες και λάτρεις της υγιεινής διατροφής, η μελέτη του βιβλίου "∆ιατροΣεφ" θα είναι για σας μια ευχάριστη εμπειρία γνώσης.

Θα σας κρατήσει συντροφιά σε κάθε σας βήμα στον κόσμο της γαστριμαργικής σας απόλαυσης και θα εμπλουτίσει θετικά τις διατροφικές σας επιλογές και συνήθειες.

Το βιβλίο διατίθεται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε ολόκληρη τη Κύπρο στην μοναδική τιμή των €35 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και επιπλέον τα μεταφορικά εντός ή εκτός της Κύπρου!

Buy the book now

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine