Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Αυγουστος 07

Cheese

Διατηρήστε το Τυρί στο ψυγείο σας, το οποίο προσεγγίζει τη  θερμοκρασία της γήρανσης των δωματίων στα οποία ωριμάζουν τα τυριά. Κρατήστε το τυλιγμένο σε πλαστικό, μακριά από τον αέρα. Ο αέρας βοηθά στην συνεχή ωρίμανση του  τυριού. Εάν εμφανιστεί λίγη μούχλα στη εξωτερική όψη, απλά μπορείτε να το καθαρίσετε.

Φέρτε το τυρί στη θερμοκρασία δωματίου πριν λειώνει. Λειώστε το τυρί σε χαμηλή θερμότητα για να βοηθήσει να αποτρέψει τη σκλήρυνση και το χωρισμό από το λίπος και τα υγρά. Το περισσότερο ωριμασμένο σε ηλικία τυρί είναι χαμηλό στην περιεκτικότητα υγρασίας και έτσι θα  μπορέστε να το παγώσετε χωρίς δραστικές αλλαγές στη γεύση και σύσταση. Εάν παγώνει για   αρκετούς μήνες, το τυρί μπορεί να στεγνώσει κάπως και να γίνει εύθρυπτο όταν ξεπαγώνετε.

Most ripened or aged cheese is low in moisture content and can be frozen without drastic flavor and texture changes. If frozen for several months, the cheese may dry out somewhat and become crumbly when thawed.

 

Soak wooden skewers

Μουλιάστε τις ξύλινες σμίλες για τα σουβλάκια σας για 30 περίπου λεπτά σε νερό για να μην καίγονται μετά στη φωτιά.

 

Honey

Το μέλι Λόγο υψηλής περιεκτικότητας σε φρουκτόζη έχει μεγαλύτερη δύναμη γλυκάδας από την ζάχαρη. Αυτό σημαίνει πως αν θα χρησιμοποιήσετε μέλι πρέπει να είναι σε μικρότερη ποσότητα ζάχαρης. 

 

Dried herbs

Μην χρησιμοποιείτε την ίδια ποσότητα αποξηραμένων μπαχαρικών κατά την διάρκεια του μαγειρέματος ωσάν να ήταν φρέσκα. Να θυμάστε ότι χρειάζεστε μόνο το ένα τρίτο της ποσότητας των φρέσκων.

 

Herbs

Διατηρείτε τις συνταγές σας όσο πιο απλές μπορείτε. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε περισσότερα από 3 μπαχαρικά στο ίδιο πιάτο εκτός από περίπτωσης στην ινδική κουζίνα που το απαιτεί.

 

Crush dried herbs

Το μαύρο πιπέρι, η σκόνη από σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι καγιέν, είναι καλύτερα να χρησιμοποιούνται μετά το μαγείρεμα. Γι΄αυτό δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να τα έχουν στο τραπέζι.

 

Cinnamon

Η κανέλλα, το μοσχοκάρυδο και το γαρίφαλο έχουν ιδιαίτερη σχέση με τα γλυκά πιάτα.

 

Oil

Συνηθίστε να μετράτε το λάδι που χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα, αντί να το ρίχνετε απευθείας από το μπουκάλι. Έτσι θα έχετε τουλάχιστο ελεγχόμενη ποσότητα λαδιού.

 

Non-stick cookware

Προτιμείστε να μαγειρεύετε σε αντικολλητικό σκεύος για να μην χρειάζεται να προσθέτετε πολύ λάδι. Όταν σοτάρετε προτιμείστε λίγο ελαιόλαδο αντί βούτυρο.

 

Fat-free broth

Για να φτιάξετε ζωμό απαλλαγμένο από λίπος απλά παγώστε τον για μερικές ώρες. Το λίπος θα μαζευτεί στο πάνω μέρος , θα είναι παχύρρευστο και έτσι θα το αφαιρέσετε πολύ εύκολα

 

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine