Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Αυγουστος 08

San Marzano ντομάτες

Μεγαλώνουν μόνο στους πρόποδες του βεζούβιου. Είναι πολύ αρωματικό σαρκώδες φρούτο ιδανικό για διατήρηση και χρησιμοποίηση για ετοιμασία σαλτσών των ζυμαρικών.
  

aug08a

Κολοκυθάκια

Είναι απόγονος των μεγάλων φυτών κολοκύθας, ξεκίνησε από τη δυτική Ινδία και το Μεξικό και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι μεγάλη και οι θερμίδες που έχει πολύ λίγες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες.

 aug08b

Δοχείο
Εάν το δοχείο των τροφίμων έχει μια εξωτερική διόγκωση, τότε προτημότερο να το πετάξεται δεδομένου ότι το περιεχόμενο θα είναι κακό.

 aug08c

Ακτινίδιο ή ανανά
Για να μαλακώσετε το κρέας, καλύψτε το με φέτες από ακτινίδιο ή ανανά για 10 έως 15 λεπτά (αφαιρέστε τα φρούτα πρίν το  μαγειρέψετε)

 aug08d

Αγκινάρες
Μην αγοράστε ποτέ τις  εάν έχουν καφετιά και μαραμένα φύλα.

 aug08e

καβούρι
Όταν μαγειρευτή και κρυώσει το καβούρι σας, αφαιρέστε τα “νεκρά ανθρώπινα δάχτυλα”, αυτά είναι τα βράγχια και έχουν μια πολύ κακή γεύση. Υπάρχουν πέντε σε κάθε πλευρά του εσωτερικού σώματος.

 aug08f

Καβούρι
Πάντα μαγειρεύετε το καβούρι σας σε καλά-αλατισμένο νερό με αρωματικά χόρτα.

Καβουριών ή των αστακών
Για να ανοίξει τα πόδια των καβουριών ή των αστακών χρησιμοποιήστε ένα παλαιό ψαλίδι που κόβει κατά μήκος της κορυφογραμμής του ποδιού.

 aug08h

 Κρασί
Για να παγώσετε τη σαμπάνια, το κρασί ή ακόμα και τη μπύρα γρήγορα, προσθέστε μια χούφτα αλάτι στο νερό και τον πάγο στον κάδο και τα μπουκάλια σας θα παγώσουν σε 15 έως 20 λεπτά.

aug08i 

Ακριβότερο κρασί
Προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε το φιλοξενούμενό σας με να πιει το καλύτερο και ακριβότερο κρασί πρώτα, και συνεχίστε μετά με μια φτηνότερη επιλογή μιας και θα είναι ήδη σε κέφι.

 

 

 


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine