Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Νέο Βιβλίο Συνταγών: "Μαγειρική Σκυτάλη"

Αντώνης Νικολάου - Χρίστος Κυριακου

Από τον Πατέρα στον Γιό...

Η αγάπη για την μαγειρική, το πάθος για την δημιουργία, ο σεβασμός της παράδοσης, οι γαστρονομικές ρίζες και η πολύχρονη πείρα μαζί με την επαγγελματική συνεργασία πατέρα και γιού, οδήγησαν στη συγγραφή ετούτου του βιβλίου με τίτλο "Μαγειρική Σκυτάλη". Ένα βιβλίο με συνταγές του τόπου μας, με υλικά της γής μας, μυρωδικά της γάστρας μας.

newrecipebook01
Πατήστε Επάνω στην Εικόνα για να Κατεβάσετε το PDF

Μεγαλωμένοι πατέρας και γιός με τα φαγητά των γιαγιάδων, των μανάδων, της παράδοσης και του τόπου, αποφασίσαμε να κρατήσουμε και να μετουσιώσουμε όλες αυτές τις γεύσεις στις νέες και επερχόμενες γενιές μαγείρων, οικοκυρών, μανάδων, αλλά και να θυμίζουμε σε ντόπιους και ξένους πως η Κυπριακή Κουζίνα ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην κορυφή της διατροφής μας, της κουλτούρας μας, στα ήθη και στα έθιμά μας. Μαγειρέψτε λοιπόν μαζί μας με αγάπη και μεράκι. Θυμίστε σε όλους το μεγαλείο της Κυπριακής Γαστρονομίας και διατηρήστε τη παράδοση με σεβασμό και πάθος.

"Η αγάπη για μαγειρική είναι αγάπη για δημιουργία" (CyChefs)

 


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine