Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Φιλανθρωπικό Δείπνο ΣΑΚ Αμμοχώστου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 φεβρουάριου 2013 στην αίθουσα δεξιώσεων ΖΗ.ΔΗ.ΠΑ. στο Λιοπέτρι για δωδέκατη συνεχή χρονιά με εξαιρετική επιτυχία το ετήσιο δείπνο που συνδιοργανώνει ο ΣΑΚ Αμμόχωστου μαζί με το Δ.Σ. του ιδρύματος “΄Αγιος Παύλος״ για παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Πέραν των χιλίων ανθρώπων ήταν παρόντες και η όλη βραδιά ξεχείλισε απο αγάπη για αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ιδρύματος “Άγιος Παύλος” Αντρέας Κυριάκου και ο Πρόεδρος του ΣΑΚ Πανίκος Χατζητοφής .

Η όλη εκδήλωση ήταν υπο την αιγίδα του Πανιερότατου Μητροπολίτη Κερύνειας κυρίου κυρίου Χρυσόστομου και των δημάρχων της Αγίας Νάπας, Δερύνειας, Παραλιμνίου και Σωτήρας.

Σαράντα περίπου μέλη του ΣΑΚ Αμμοχώστου μαγείρεψαν αφιλοκερδώς και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Θερμότατες ευχαριστίες σε όλους τους συναδέλφους για την πραγματικά τεράστια προσπάθεια και ειδικά στον επαρχιακό Αμμοχώστου, συνάδελφο Νίκο Στυλιανού για την οργάνωση και τον συντονισμό της όλης προσπάθειας.    

famagcharitycca006 famagcharitycca007
famagcharitycca001 famagcharitycca002
famagcharitycca003 famagcharitycca004
famagcharitycca005

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine