Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Φιλανθρωπικό Δείπνο “Ημέρα Αγάπης Παιδιού”

Διεξήχθη την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 στο ξενοδοχείο Four Seasons  το φιλανθρωπικό δείπνο “ημέρα αγάπης παιδιού” που διωργάνωσε απο κοινού το Κανάλι 6 και το Round table 6.  Το δείπνο που κατέπληξε τους 300 καλεσμένους ήταν μένου 4 πιάτων και μαγείρεψαν αφιλοκερδώς μέλη του συνδέσμου αρχιμαγείρων Κύπρου και τα καθαρά έσοδα  της εκδήλωσης θα πάνε στοταμείο  “ημέρας αγάπης παιδιού”.

Εκ μέρους των διοργανωτών ο κύριος Μιχάλης Παπαευαγόρου ευχαρίστησε όλους όσους είχαν συνδράμει για την πραγματοποίηση του δείπνου και ειδικά τον σύνδεσμο αρχιμαγείρων Κύπρου.

Σε σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του συνδέσμου Πανίκκος Χατζητοφής ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους που αφιέρωσαν τον ελεύθερο τους χρόνο για την πραγματοποίηση του δείπνου και τόνισε πως ο σύνδεσμος αρχιμαγείρων δηλώνει και πάλι παρόν όταν πρόκειται για εκδηλώσεις οι οποίες αφορούν στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

chlddaycca001 chlddaycca002
chlddaycca003 chlddaycca1004

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine