Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Σεμιναριο Κριτων 24 και 25 Ιουλιου 2012 στο ξενοδοχειο Grandresort στην Λεμεσο

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμησης των μελών του Σ.Α.Κ. έγινε στις 24 και 25 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Grandresort στην Λεμεσό το σεμινάριο κριτών (WACS approved Judge) με τεράστια επιτυχία. Το σεμινάριο παράδωσε ο κύριος Gert Klötzke απο τη Σουηδία ο οποίος ήρθε στην Κύπρο μετά απο πρόσκληση του ΣΑΚ ειδικά για το σεμινάριο.Το σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 16 συνάδελφοι τόσο από την Κύπρο τόσο και από το εξωτερικό.

Τόσο οι συμμετέχοντες αλλά και ο κύριος Klötzke έχουν συγχαρεί γραπτώς και προφορικώς τον ΣΑΚ για την πραγματικά άψογη διοργάνωση και συντονισμό.

Θερμότατες ευχαριστίες στο ξενοδοχείο Grandresort για την φιλοξενεία και κυρίως στους κύριους Χάρη Θεοχάρους ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, Κωστή Χατζηκωστή γενικό διευθηντή αλλά και στον executive chef Χάρη Θεοχάρους που χάρη στην δική τους βοήθεια έγινε κατορθωτό να γίνει το σεμινάριο.

Την πρώτη μέρα ο κύριος Klötzke παράδωσε το θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου κάνοντας συνεχείς ασκήσεις στους συμμετέχοντες όπου σε κάποιες στιγμές πραγματικά τους δυσκόλεψε αρκετά,ενώ την δεύτερη μέρα οι συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση πάντα του κυρίου Klötzke είχαν τη ευκαιρία να κάνουν κριτική στο κρύο μπουφέ καθώς επίσης και σε μενού 3 πιάτων που ετοίμασε η ολυμπιακή μας ομάδα υπο την καθοδήγηση του team manager Παναγιώτη Χαραλάμπους και του Captain Νίκου Παπανικολάου.

Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά της ομάδας που δούλεψαν ασταμάτητα για 48 ώρες για το σκοπό αυτό και είμαι σίγουρος οτι και οι ίδιοι μέσω τις κριτικής που ασκήθηκε είχαν την ευκαιρία να αναβαθμήσουν τις γνώσεις και τεχνικές τους.

judgesem001 judgesem002
judgesem003 judgesem004
judgesem005 judgesem006


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine