Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Ολοκληρωση τριων Σεμιναριων απο τον ΣΑΚ

Ολοκληρώθηκαν τα τρία σεμινάρια που διοργάνωσε ο Συνδεσμος Αρχιμαγείρων Κυπρου με πολύ μεγάλη επυτιχία.

  • Το πρώτο σεμινάριο έγινε στις 29/2 με 1/3/2102 στο Ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό με θέμα “Lamb & Beef butchery”. Το σεμινάριο έγινε απο τον “master butcher”της εταιρίας EBLEX κυριο Viv Harvey.
  • Το δεύτερο σεμινάριο έγινε στις εγκαταστάσεις του Κτήματος Μακένζυ στην Λάρνακα στις 27 και 28/3/2012 με θέμα “Mediterranean fish and seafood fine dining” απο τον γνωστό chef Λευτέρη Λαζάρου.
  • Το τρίτο σεμινάριο έγινε στο ξενοδοχείο Grecian Park στην Aγία Νάπα με θέμα “Advanced Buffet preparations” στις 25 και 26/4/2012. Εκπαιδευτής του σεμινάριου ο καταξιωμένος chef Μιχάλης Ντουνέτας

Και τα τρία σεμινάρια έχουν χαρακτηριστεί απο τους συμμετέχοντες ως εξαιρετικά και αυτό σίγουρα είναι κάτι που χαροποιεί όλους και δίνει δύναμη για νέα περεταίρω εξιδεικευμένα σεμινάρια με στόχο πάντοτε τον εμπλουτισμό των γνώσεων στο μέλλον του ΣΑΚ.

Θερμές ευχαριστίες και στους τρείς εκπαιδευτές για το πολύ ψηλό επίπεδο των σεμιναρίων.

Παράληψη θα ήταν να μην ευχαριστησουμε θερμά και τα δύο ξενοδοχεία“Grecian Park”και “Four Seasons”καθώς και το “Kτήμα Μακένζυ” για την φιλοξενία.

Φωτογραφίες από το Σεμινάριο του ΣΑΚ "Fish & Shell fish fine dining με τον Chef Lefteris Lazarou!
fish001 fish002
fish003 fish004
fish005 fish006
fish007 fish008
fish009 fish010
Φωτογραφίες από το Butchery Seminar:
bseminpro01 bseminpro02
bseminpro03 bseminpro04

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine