Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Φιλανθρωπικό Δείπνο του ΣΑΚ στην Αμμόχωστο

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 16 Φεβρουαρίου 2012 το καθιερωμένο φιλανθρωπικό δείπνο, που διοργανώνει η επαρχία Αμμοχώστου του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, με στόχο την οικονομική βοήθεια προς το ίδρυμα «Αποστόλου Παύλου».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο έντιμος Υπουργός γεωργίας , αρκετοί βουλευτές, ο Μητροπολίτης Κυρηνείας και πλήθος κόσμου που ξεπερνούσε τα 1200 άτομα! Τα εδέσματα όλα μαγειρεύτηκαν από τους Αρχιμάγειρες της ελεύθερης Αμμοχώστου. Τα προϊόντα και τα γλυκά πρόσφεραν πολλές εταιρείες και ζαχαροπλαστεία της επαρχίας με μεγάλη προθυμία και αγάπη για τον σκοπό αυτό. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους εκείνους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του εξαιρετικού αυτού δείπνου, που έχει πλέον γίνει, θεσμός στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες των Αρχιμαγείρων της Κύπρου.

famchar01 famchar02
famchar03 famchar04
famchar05 famchar06

 

 


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine