Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Φεστιβάλ Κυπριακού Παγωτού

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ Κυπριακού παγωτού, το οποίο διοργανώνει ο «Φορέας Τουριστικής Ανάπτυξης Λευκωσίας» σε συνεργασία με τον «Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού», το «Δήμο Λευκωσίας»  και το «Κυπριακό Επιμελητήριο Κύπρου». Καινούργιες καινοτομίες επεφύλαξαν οι διοργανωτές δίνοντας την ευκαιρία σε πανω από 15 χιλιάδες κόσμου να γευτούν διάφορα εδέσματα με θέμα το παγωτό, όσο και άλλες εκδηλώσεις που τράβηξαν πλήρως το ενδιαφέρον του κοινού.

Στην εκδήλωση συμμετείχε για πρώτη φορά ενεργά και ο «Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου» με τη συνεισφορά των μελών του Πανίκο Θεοδοσίου, Ομηρο Ηλιάδη, Γιώργου Κυπριανού και Αντώνη Νικολάου, έχοντας την ευθύνη της παρασκευής λοκουμάδων και άλλων εδεσμάτων που συνοδεύονταν με παγωτό.

Επίσης Παρόν ήταν όπως άλλωστε κάθε χρόνο και οι CyChefs (Γιώργος και Αντώνης ) που έδιναν συμβουλές και συνταγές στο κοινό.

 

icecream101 icecream102

icecream103 icecream104

icecream2010 icecream2010b


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine