Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Εκδρομή στο Κυπριακό Οινομουσείο απο το Slow Food Cyprus

slowfoodcyprus

Το  SLOW FOOD  Cyprus οργανώνει επίσκεψη στο Κυπριακό Οινομουσείο στην Ερήμη, επαρχία Λεμεσού, στις 30 Μαΐου 2010. Μετά την επίσκεψη στο Μουσείο, η οποία περιλαμβάνει γευστολόγηση κρασιών από Κυπριακές ποικιλίες, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο οινοποιείο της Αγίας Μαύρης όπου θα δοκιμάσουμε το βραβευθέν στην Ευρώπη Μοσχάτο που παράγεται εκεί. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει  γεύμα στην ταβέρνα Αριάδνη στη Βάσα.

Για την εκδρομή θα ενοικιαστεί λεωφορείο που θα αναχωρήσει στις 10 π.μ. από το περίπτερο Οκτάγωνο στη διασταύρωση της Λεωφόρου Σταυρού με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, Στρόβολος, όπου υπάρχει χώρος δια να  σταθμεύσετε τα αυτοκίνητα σας.

Η επιστροφή προβλέπεται δια τις 5.30 μ.μ.

Η τιμή της εκδρομής που περιλαμβάνει την επίσκεψη στο μουσείο, την γευστολόγηση των κρασιών, το γεύμα (το ποτό δεν περιλαμβάνεται)  και το λεωφορείο είναι 35 Ευρώ δια τους μεγάλους και 20 δια τα παιδία.

Παρακαλούμε όπως κρατήσετε με e-mail η με τηλέφωνο στο 99667681 (Aida) μέχρι τις 23 Μαΐου δηλώνοντας τον ακριβή αριθμό ατόμων που θα παρευρεθούν.

 

Σας περιμένουμε

Θερμούς χαιρετισμούς

Slow food Κύπρου


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine