Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Νοεμβριος 09

nov09-1

Στην αρχαία Ελλάδα, το να πετάς ένα μήλο σε ένα κορίτσι ήταν μια παραδοσιακή πρόταση για γάμο. Πιάνοντας το μήλο ήταν σημάδι αποδοχή.

nov09-2

Το εστιατόριο Beijing του Πεκίνου στη Κίνα μπορεί να σερβίρει 9.000 ανθρώπους συγχρόνως.

nov09-3

Ο Neil Armstrong και ο BuzzAldrin έφαγαν γαλοπούλα τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο στο πρώτο γεύμα τους στο φεγγάρι.

nov09-4

Σε μια προσπάθεια να μειώσουν τα κόστα τους, οι αμερικανικές αερογραμμές αφαίρεσαν μια ελιά από κάθε σαλάτα που σέρβιραν σε πελάτες στην πρώτη κατηγορία κατά τη διάρκεια του 1987. Εξοικονόμησαν $40.000 σε ένα χρόνο

nov09-5

Χρειάζονται 1000 λίβρες αμύγδαλα για να γίνει 1 pint λάδι αμυγδάλου

nov09-6

Τα αυγά θα μπαγιατέψουν περισσότερο σε μια ημέρα σε θερμοκρασία δωματίου από, ‘ότι σε μια εβδομάδα στο ψυγείο.

nov09-7

Κάθε λουλούδι από κρόκο σαφρανιού έχει 3 στίγματα. Για ένα κιλό σαφράνι υπολογίστε πως χρειάζονται περίπου 80.000 λουλούδια ή 240.000 στίγματα λουλουδιών. Ώσπου να φτάνει το σαφράνι στα λιανικά καταστήματα, το κόστος του είναι 600 έως 2000 ευρώ ανά κιλό.

nov09-8

Το ακτινίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό μαλακτικό για το κρέας. Και αυτό επειδή το ακτινίδιο περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζετε Actinidin. Κόψτε στη μέση και τρίψτε το ακτινίδιο πάνω στο κρέας, ή πολτοποιήστε το με πιρούνι και αλείψτε στην επιφάνεια του κρέατος. Αφήστε το για 10 έως 15 λεπτά ή περισσότερο.

nov09-9

Υπάρχουν πάνω από 450 ποικιλίες βελανιδιού, πολλές από τις οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί για τρόφιμα. Είναι διάσπαρτες σε όλες τις ηπείρους εκτός από την Αυστραλία.

nov09-10

Ποτέ μην αλατίζετε το κρέας πριν το ψήσημο. Θα αφαιρέση όλα τα υγρά από το κρέας και θα το στεγνώσει.


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine