Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Ιουλιος 08

Chantilly

How to make the perfect Chantilly, place your bowl and whisk in the freezer for 10 minutes and make sure you use whipping cream.

jul08a 

Χοιρινό

Για να φτιάξετε τη δική σας μαρινάδα για το χοιρινό κρέας, χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι μέλι μαζί με ξύσμα πιπερόριζας

jul08b 

Ψάρια

Τα φρέσκα ψάρια πρέπει να έχουν μια σταθερή σύσταση. Πιέστε τα δάχτυλά σας στη σάρκα. Εάν η εγκοπή μένει εκεί, το ψάρι δεν είναι πραγματικά φρέσκο.

 jul08c

Ψάρι

Το φρέσκο ψάρι πρέπει να έχει λαμπερά και ρόδινα βράγχια, μάτια γυαλιστερά και ελαφρά έξω από το δέρμα και όχι βυθισμένα.

 jul08d

Κάρβουνα

Τα κάρβουνα στη φουφού θα είναι έτοιμα για χρήση όταν το 80% καλυφθούν με στάχτη

 jul08e

Σαμπάνια

Όταν σερβίρετε σαμπάνια, βάλτε πρώτα λίγο στο πάτο του ποτηριού. Δώστε ελάχιστο χρόνο και συμπληρώστε το υπόλοιπο γέμισμα. Έτσι θα αποφύγετε την υπερχείλιση και την απώλεια αφρού.

 jul08f

Κοκκινογούλια

Μην ανησυχείτε αν τα δάκτυλα σας κοκκινίσουν από τα κοκκινογούλια. Καθαρίστε τα μπόλικο λεμόνι και ξεπλύνετε με νερό.

 jul08g

Μαχαίρι

Για ένα καλό μαχαίρι στρειδιών ψάξτε σε ένα καλό κατάστημα κουζινικών ή στην τοπική αγορά ψαριών. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που ψάχνουμε είναι με παχιά, στερεά λαβή φτιαγμένη από εύρωστο ξύλο ή πλαστικό, και μια μικρή παχιά λεπίδα.

jul08h 

Κάρβουνα

Μην τοποθετήστε ποτέ το κρέας πάνω σε κάρβουνα που δεν είναι έτοιμα και προκαλούν φλόγα. Η φλόγα είναι ένδειξη ελλιπούς καύσης, και η πυρκαγιά θα αφήσει στο κρέας μαύρα υπολείμματα άνθρακα. Η ανοικτή φλόγα έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από τα κάρβουνα που είναι κόκκινο και πυρακτωμένα.

 jul08i

Κάρβουνα


Κατά την προετοιμασία των μεσημεριανών γευμάτων για τα παιδιά σας (ή για τον καθένα), δοκιμάστε τα «πόσιμα» πακέτα πάγου: Γεμίστε ένα πλαστικό μπουκάλι περίπου στο μισό με πόσιμο νερό και παγώστε το ολονυκτίς. Άστε το μπουκάλι να γέρνει έτσι ώστε το νερό να παγώσει διαγώνια (εάν το παγώσετε όρθιο και κατ' ευθείαν προς τα επάνω, το νερό θα κάνει διόγκωση στο μπουκάλι). Το επόμενο πρωί ετοιμάστε το μεσημεριανό γεύμα, προσθέστε περισσότερο πόσιμο νερό στο μπουκάλι, και βάλτε το στο καλαθάκι με φαγητό για να κρατήσει τα τρόφιμα δροσερά. Μέχρι το μεσημέρι το νερό θα λιώσει αρκετά για να μπορεί να το πιει κατά την ώρα του μεσημεριανού γεύματος.

 jul08j


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine