Πατήστε Επάνω Στην Εικόνα Για Καλύτερη Ανάλυση

Δεκεμβριος 08

Μαύρο ρύζι

Το μαύρο ρύζι είναι ένας τύπος κολλώδους ρυζιού, που χρησιμοποιείται συνήθως στο μαγείρεμα της Ταϊλάνδης και των Φιλιππίνων. Ένα στρώμα από πίτουρα καλύπτει το ρύζι, και του δίνει ένα καφετί ή μαυριδερό χρώμα. Χρησιμοποιείται στα επιδόρπια, ειδικά εκείνοι που γίνονται με γάλα καρύδας.

dec08a 

Πανσέττα
Η
Pancetta είναι από κοιλιά χοιρινού κρέατος που έχει αλατιστεί, καρυκευτεί και ξηραθεί για περίπου 3 μήνες. Χρησιμοποιείται συνήθως ως αρωματικό υλικό για πιάτα, για σάλτσες και γεμίσεις.

 dec08b 

Carpaccio

Ακατέργαστο πιάτο βοδινού κρέατος γνωστό ως «Carpaccio» ονομάστηκε μετά από το ζωγράφο Vittore Carpaccio της αναγέννησης που σχολιάσθηκε για τη χρήση κόκκινου χρώματος στα έργα ζωγραφικής του.   Για να γίνει το Carpaccio, το κρέας πρέπει να είναι πολύ φρέσκο, τρυφερό και πολύ λεπτά κομμένο.

 dec08c 

Για να καθαρίσετε τη γκαζιέρα σας

Ανοίγετε και καθαρίζετε τα μάτια της γκαζιέρας  τουλάχιστον μια φορά το μήνα με πανί και λεπτό κατσαβίδι. Έτσι θα κρατήσετε την εστία σας καινούργια για αρκετό καιρό.

 dec08d 

Βασιλικός για πρωινό ρόφημα

Προσθέστε 1-2 ψιλοκομμένα φύλα βασιλικού στο πρωινό σας τσάι ή γάλα. Θα σας ανακουφίσει από το φλεγματικό βήχα. Η συχνή του χρήση βοήθα ακόμα στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

dec08e  

Νούτολς για διακόσμηση

Σπάστε μερικά αποξηραμένα noodles, τηγανίστε τα σε μπόλικο καυτό λάδι και χρησιμοποιήστε τα στις σούπες και στην κορυφή των σαλατών σας.

 dec08f 

Ξεπάγωμα πουτίγκας

Πάντα μαλακώνετε τις πουτίγκες από την κατάψυξη στη συντήρηση για 15 περίπου λεπτά προτού τις σερβίρετε.

 dec08g 

Ζάχαρη στα κρύα ροφήματα

Χρησιμοποιείτε λεπτή ζάχαρη για τα κρύα ροφήματα έτσι ώστε να διαλύετε εύκολα και γρήγορα στο κρύο γάλα

 dec08h 

Ανακούφιση από το βήχα

Μια κουταλιά φρέσκο χυμό λεμονιού μαζί με μια κουταλιά μέλι και χυμό πιπερόριζας θα σας μείωση το φλεγμονικό βήχα

 dec08i 

Πρωινό ξεκίνημα

Κάθε πρωί ένα ποτήρι ζεστό νερό μαζί με  το χυμός 1 λεμονιού, και 1 κουταλιά μέλι, βοηθά στην απώλεια βάρους.

dec08j


We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine